Het Bestuur van One Barneveld bestaat uit de volgende personen:

  • Voorzitter: Renzo Kok
  • Penningmeester: Bertine van Ginkel
  • Secretaris: Wilma Dijkstra
  • PR: Ina Cheddie
  • Algemeen lid:  vacant
  • Bestuursadviseur: Dick van Ee
  • Bestuursadviseur: Arina Prosman
  • Bestuursadviseur: Lysette Lubbers

Mijn naam is Renzo Kok.
Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is. Graag sta ik voor onze naasten klaar, hiermee kan ik zo mijn steentje bijdragen. Het ontroert mij steeds weer wat ons allemaal wordt aangeboden. Mooi om zo als christen te mogen helpen voor gelovigen maar ook voor niet gelovigen.

Renzo Kok

Mijn naam is Bertine van Ginkel. Vanaf de oprichting van de winkel ben ik er werkzaam. Sinds een half jaar actief ben ik betrokken bij de planning en bestuurlijke zaken.
Vanaf de oprichting van de stichting ONE Barneveld ben ik penningmeester.
Bij de vluchtelingen uit Oekraïne voelde ik me meteen betrokken. Later werd de groep uitgebreid met de minima. Deze groep mensen wil ik graag een helpende hand reiken.
Zorgen voor een ander vind ik fijn en belangrijk.

Bertine van Ginkel

Mijn naam is Ina Cheddie, geboren en wonend in Barneveld.
Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen, en 6 kleinkinderen.
Van beroep ben ik beeldend kunstenaar, en werk ik als zelfstandige onder de naam Ina-Art.
Aan de middelbare school geef ik lessen talenttijd. Verder verzorg ik korte cursussen aan volwassenen. En als er tijd over is maak ik mijn eigen kunst.
In het voorjaar van 2022 werd mij gevraagd om wekelijks een creatieve avond te verzorgen voor een groep Oekraïense vluchtelingen. Inmiddels is er een grote groep die dankbaar gebruikt maakt van deze avonden.
Zo raakte ik betrokken bij ONE Barneveld.
Inmiddels ben ik onderdeel van het bestuur in de functie van secretaris.
Ik vind het fijn om een positieve (creatieve) input te mogen leveren in het leven van mensen om mij heen. Er te zijn voor de ander.

Ina Cheddie

Mijn naam is Wilma Dijkstra, nieuwe secretaris en notulist van de Stichting. In mijn werkzame leven heb ik in het bedrijfsleven, onderwijs en zorg en welzijn gewerkt als secretaresse. Ik ben flexibel en loyaal en hou van mensen ontmoeten, dat is het mooie van dit vrijwilligerswerk; je ontmoet mensen!.

Als vrijwilliger ben ik jarenlang betrokken geweest bij Vluchtelingenwerk, en later in Barneveld bij HomeStart/connect, ook aan de kinderboerderij Schaffelaarpark heb ik administratief mijn steentje bijgedragen.

Tevens ben ik Loslaatcoach, beslist geen therapeut maar wel een coach met levenservaring die mensen helpt om het leven, tevreden en gelukkig te leven.

Ik woon in Barneveld met mijn man en samen hebben we 4 kinderen en bijna 6 kleinkinderen.

Wilma Dijkstra

Filter